65. ROĐENDAN ENIGME

U subotu 2. jula, aktivni enigmatski saradnici i redakcija „Novosti Enigma“ obeležili su 65. rođendan vašeg i našeg lista.

Bila je to prilika da se, u prijatnoj atmosferi restorana „Vodenica“ podno Kalemegdana, sumiraju rezultati, razmene mišljenja i predlože nove ideje za budućnost najstarijeg i najčitanijeg enigmatskog lista na Balkanu.

Na početku druženja, posle pozdravne reči, odgovorni urednik lista, Nebojša Vučinić, je u ime osnivača lista, NID „Kompanija Novosti“ AD i redakcije „Novosti Enigma“ uručio dve Zlatne plakete – Enigmatskom savezu Srbije i Enigmatskom klubu „Nova zagonetka“ – za veliki doprinos njihovih članova u radu i razvoju lista, a „Novoj zagonetki“ i za uređivanje enigmatskog dela.

Istom prilikom je predsednik ESS Aleksandar Janković uručio značajno priznanje našem listu – Zlatnu plaketu Enigmatskog saveza Srbije.

Podsetićemo vas da je na nedavno održanoj skupštini EK „Nova zagonetka“, Miroslav Lazarević, predsednik ovog EK, uručio našoj redakciji priznanje za dugogodišnju saradnju.

„Enigma“ je list u kome rade najbolje srpske enigmate i koji neguje najbolje tradicije srpske enigmatike. Velikim naporima redakcije i saradnika, „Enigma“ je savladala sve prepreke krize i nelojalnog novinskog tržišta i zadržala vodeće pozicije kao lider enigmatske štampe u regionu – istaknuto je, između ostalog, u obraćanjima urednika lista i predstavnika ESS i EKNZ.

 

Saradnici i urednici najstarijeg enigmatskog lista na Balkanu pred početak proslave rođendana

 

 

(SVI SNIMCI: VOJISLAV DANILOV FEKI)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

About enigma 279 Articles
Najstariji enigmatski list na Balkanu (est. 1951.)