„Enigma“ na „Medija marketu“ 2019.

 

I ove godine –  Novosti ENIGMA učestvuje na na Sajmu medija – MEDIA MARKET!

mediamarket_logo_200

Svake godine,  predstavljanje Novosti ENIGMA je među najposećenijima na Sajmu. Tako će, nadamo se, biti i ove godine: na petom Sajmu informisanja, komunikacija i marketinga MEDIA MARKET, koji se održava od 23. do 27. oktobra 2019, u hali 3 Beogradskog sajma. Baš zbog velikog interesovanja naših rešavača i čitalaca, ove godine predstavljanje ENIGME trajaće čak – četiri sata!

Sa enigmatama, novinarima i urednicima vašeg i našeg lista moći ćete da se družite:

u petak, 25. oktobra, od 15 do 19 sati,

na štandu Kompanije „Novosti“ AD u Hali 3.

 

Za naše čitaoce i rešavače pripremili smo brojna iznenađenja: zabavićemo se javnim rešavanjem velikih ukrštenica! Za učesnike ovog „mozganja“ obezbedili smo lepe nagrade. A ako zatreba – i pomoć iskusnih enigmata (ali to nemojte nikome da kažete!)

Takođe, svi zainteresovani amateri moći će da se okušaju i u sastavljanju enigmatskih radova – u čemu će im svakako pomoći naše enigmate. Dobićete nagradu, svoj prvi enigmatski rad uzećete kao suvenir, a najbolje radove ćemo i objaviti.

Čućete ponešto o tome kako se prave enigmatski radovi, šta je sve i koliko potrebno znati, i koliko truda valja uložiti da se od prvog pokušaja dođe do pozicije saradnika najuglednijeg enigmatskog lista na Balkanu.

Razgovaraćemo o onome šta može da se pročita na stranicama „Enigme“, kao i šta bi naši čitaoci još voleli da pročitaju i kakvom „glavolomkom“ da se umore

Otkrićemo i po neku tajnu, „šta vam se sprema“ u novom broju „Enigme“, a za one koji su propustili neki od pređašnjih, delićemo stare primerke.

S nestrpljenjem vas očekujemo u petak, 25. oktobra, od 15 do 19 časova, na štandu „Novosti“, u HALI 3, na sajmu Medija market.


P.S. Da vam otkrijemo malu tajnu. Na štandu Kompanije „Novosti“ AD na Sajmu knjiga, tokom trajanja ove manifestacije (20. – 27. oktobar) moći ćete da kupite i SPECIJALNO IZDANJE „ENIGME“ – knjigu „100 NAJVEĆIH ŠAHOVSKIH PROBLEMA„.

About enigma 257 Articles
Najstariji enigmatski list na Balkanu (est. 1951.)