„Enigma“ u vreme „korone“

 

 

 

Dragi naši rešavači i čitaoci, poštovane enigmate.

 

U skladu sa odredbama Uredbe o vanrednom stanji i uputstvima Kompanije „Novosti“, i vaša „Enigma“ organizovala je rad kako bi se prilagodila naredbama i preporukama nadležnih, tokom pandemije ovog opasnog virusa.

Ono šta je najvažnije – „Enigma“ će i dalje izlaziti normalno, tako da 1. aprila očekujete novi broj na kioscima, sa svim sadržajima na koje ste navikli, i – kao i obično – nečim s čime ćemo vas iznenaditi.

Redakcija Revijalnih izdanja, čiji je deo i redakcija „Enigme“ prilagodila se preporukama da svako ko može obavlja svoj posao od kuće i ne izlaže se mogućnosti zaraze. Tako da, iako su telefonski brojevi „Enigme“ i dalje u fuknciji jer, u redakciji Revijalnih izdanja ima dežurnih kolega –  ne smemo da garantujemo da ćete nas dobiti.

Možete nas i dalje kontaktirati putem društvenih mreža (Fejsbuk, Tviter, Instagram), te putem e-maila: enigma@novosti.rs. 

Lična isporuka poklona odložena je do prestanka vanrednog stanja.

 

MOLIMO VAS:

  • pridržavajte se mera i uputstava nadležnih organa, zbog zaštite od ovog opasnog virusa; pridržavajte ih se strogo i savesno i imajte u vidu da je to najbolja zaštita;
  • ukoliko ste stariji od 65 godina – ne izlazite iz kuće; namirnice neka vam nabavlja neko drugi (svaka opština u Srbiji je organizovala volonterski servis), a to važi i za kupovinu „Enigme“; 
  • ako ste mlađi – izlaske iz kuće svedite na najmanju moguću meru; čuvajte sebe i čuvajte druge; posao, nabavka i pomoć starijima – sve uz maksimalne mere opreza i higijene;
  • ukoliko osećate bilo kakve sumnjive simptome, samoizolujte se, a dalje informacije potražite OVDE.
  • „Enigme“ ima i biće na svim prodajnim mestima, tako da je možete nabaviti uobičajeno; ili „malo manje“ uobičajeno, ako ste stariji – neka je nabavi neko umesto vas!

 

 

About enigma 279 Articles
Najstariji enigmatski list na Balkanu (est. 1951.)