Obustavljeno izlaženje „Novosti Enigme“

Dragi rešavači, čitaoci, enigmate…

Za loše vesti nikad nije dobro vreme. I sami iznenađeni, oklevali smo nekoliko dana da vam ih saopštimo, u pokušaju da prihvatimo neminovnost.

Odlukom poslovodstva Kompanije „Novosti“, od 15. maja 2023, obustavljeni su priprema, štampanje i distribucija većine revijalnih izdanja u okviru Kompanije, a između njih i „Novosti Enigme“.

To u praksi znači da se „Novosti Enigma“ neće pojaviti na kioscima u četvrtak, 1. juna, kako ste očekivali, i kako je bilo redovno u prethodne 72 godine njenog postojanja.

Vremena za štampu, posebno enigmatsku, su teška, preteška. Osiromašeni džepovi naših čitalaca i rešavača, na žalost, nisu bili dovoljni da nam obezbede opstanak.

Redakcija „Novosti Enigme“ se zahvaljuje svim svojim enigmatskim saradnicima, aktivnim i „penzionisanim“, na predanom i odgovornom radu, vremenu, znanju, pa i zdravlju poklonjenom „Novosti Enigmi“.

Redakcija „Novosti Enigme“ se posebno zahvaljuje svim vernim čitaocima i rešavačima, koji su godinama i decenijama, svojom vernošću, sugestijama, zainteresovanošću… činili da „Novosti Enigma“ bude bolja.

 

 

 

 

About enigma 279 Articles
Najstariji enigmatski list na Balkanu (est. 1951.)