„Enigma“ opet na „Medija marketu“

 

I ove godine –  Novosti ENIGMA učestvuje na na Sajmu medija – MEDIA MARKET!

mediamarket_logo_200

Posle velikog uspeha prošlogodišnjeg predstavljanja Novosti ENIGMA, kada je naša dvočasovna manifestacija bila među najposećenijima na Sajmu, učestvovaćemo i na trećem Sajmu informisanja, komunikacija i marketinga MEDIA MARKET, koji se održava od 25. do 29. oktobra 2017, u hali 3 Beogradskog sajma.

Sa enigmatama, novinarima i urednicima vašeg i našeg lista moći ćete da se družite prvog dana Sajma:

u sredu, 25. oktobra, od 17 do 19 sati,

na štandu Kompanije „Novosti“ AD u Hali 3.

 

 

Za naše čitaoce i rešavače pripremili smo brojna iznenađenja: Ono što je i prošle godine bilo najpopularnije i za šta nismo imali dovoljno prostora zbog interesovanja – zabavićemo se javnim rešavanjem velikih ukrštenica! Za učesnike ovog „mozganja“ obezbedili smo lepe nagrade.

Takođe, svi zainteresovani amateri moći će da se okušaju i u sastavljanju enigmatskih radova – u čemu će im pomoći naše enigmate, a najbolje radove ćemo i objaviti.

Razgovaraćemo o onome šta može da se pročita na stranicama „Enigme“, kao i šta bi naši čitaoci još voleli da pročitaju i kakvom „glavolomkom“ da se umore

Otkrićemo i po neku tajnu, „šta vam se sprema“ u novom broju „Enigme“, a za one koji su propustili neki od pređašnjih, delićemo stare primerke,

S nestrpljenjem vas očekujemo u sredu, 25. oktobra, od 17 do 19 časova, na štandu „Novosti“, u HALI 3, na sajmu Medija market.

A u subotu 28, i nedelju 29. oktobra, od 16 do 18 sati, biće organizovano samo jhavno rešavanje ukrštenica.


KOMPANIJA NOVOSTI

Da napomenemo i ovo: kad ste već na Sajmu knjiga, ne zaboravite da i tamo Kompanija „Novosti“  ima štand! Ovaj, drugi štand, je u hali 1 – i tu po povoljnim cenama možete kupiti neku od hit knjiga iz našeg izdavačkog portfolija:

Intervjui sa Vladimirom Putinom„, Memorandum SANU posle trideset godina„, „Lenka Dunđerska“ i mnoge druge!

About enigma 217 Articles
Najstariji enigmatski list na Balkanu (est. 1951.)